Help desk

Help desk predstavlja podršku korisnicima putem pružanja informacija, rešavanja problema ili odgovaranja na pitanja. Za biznis, help desk je ključan jer obezbeđuje efikasnu podršku korisnicima, unapređuje zadovoljstvo korisnika, održava reputaciju kompanije i pomaže u izgradnji lojalnosti. Za klijente, help desk je bitan jer pruža brzo, tačno i korisno rešenje problema ili odgovore na pitanja, što poboljšava iskustvo i povećava poverenje u kompaniju.

Baza znanja

Baza znanja je skup informacija, saveta i rešenja koji pomažu u rešavanju problema ili pružanju podrške korisnicima. Za biznis, baza znanja je ključna jer omogućava efikasnije rešavanje problema, smanjuje opterećenost help desk timova, unapređuje kvalitet usluge i štedi vreme. Za klijente, baza znanja pruža brži pristup korisnim informacijama, olakšava samopomoć i omogućava rešavanje problema bez čekanja na podršku, unapređujući njihovo iskustvo.


SLA

Service Level Agreement (SLA) predstavlja formalni dokument koji definiše obaveze i očekivanja između pružaoca usluga i klijenata. Za biznis, SLA je ključan jer postavlja standarde kvaliteta usluge, definiše vreme odgovora na zahteve klijenata, obezbeđuje transparentnost i unapređuje poverenje. Za klijente, SLA je bitan jer garantuje pouzdanost, brzinu odgovora i obećava visok nivo usluge, pružajući im sigurnost i zadovoljstvo.

Servis

Servis u kontekstu podrške predstavlja pružanje usluga, informacija i rešenja kako bi se zadovoljile potrebe korisnika. Za biznis, pružanje visokokvalitetnih servisa je ključno za izgradnju poverenja, lojalnosti i unapređenje reputacije kompanije. Za klijente, kvalitetni servisi osiguravaju rešavanje problema, pravovremene odgovore i zadovoljstvo kroz efikasnu podršku.


Fakturisanje

Fakturisanje je proces izdavanja računa za proizvode/usluge koje je klijent kupio od kompanije. Za biznis, tačno i pravovremeno fakturisanje je ključno za praćenje prihoda, upravljanje finansijama i održavanje poslovne transparentnosti. Za klijente, važno je jer pruža jasnost o troškovima, podržava evidenciju kupovina i omogućava transparentnost u odnosu s kompanijom.

Multiple company user

Multiple Company User je funkcionalnost koja omogućava korisnicima da pristupe ili upravljaju više kompanija ili naloga unutar jednog sistema ili platforme. Za biznis, ova opcija je značajna jer pojednostavljuje upravljanje više entiteta, pruža bolji pregled nad poslovanjem i olakšava administrativne zadatke. Za klijente, omogućava bolju organizaciju, efikasnije poslovanje i fleksibilnost u upravljanju različitim kompanijama ili nalozima.