Prodaja novih vozila

Od definicije vozila do uspešne prodaje u strogo upravljivo i kontrolisanom procesu

Definicije vozila

Upravljanje svim neophodnima definicijama potrebnim za prodaju vozila: brendovi, modeli vozila, opreme po modelima , motori , tehničkim karakteristikama, opisima, slikama, video materijalima , ..

Cenovnici vozila

Obrada cenovnika vozila baziranih na definisanim motorima i opremama , uz mogucnost kreiranja dodatne rabatne politike za razlicite tipove kupaca

Upiti i ponude

Na osnovu definicija modela vozila i na osnovu upita kupaca , komercijalisti lako i brzo kreiraju ponude sa svim potrebnim elementima specifikacije vozila , kao i dodatnim opremama , uz kreiranje finalnih dogumenata bogatih sadržajima za krajnje kupce.   

Follow-up i kalendari

Praćenje toka realizacije prodaje uz striktno praćenje predsojećih aktivnosti i kašnjenja , kako bi komercijalisti uvek bili podsećani na svoje obaveze uz tačni i precizno vodjenje toka prodaje. 

Fakturisanje

lako i jednostavno kreiranje faktura na osnovu uspešno zaključenih poslova , sa svim neophodnim podacima o vozilima, primopredajnim zapisnicima i potrebnom dokumentacijom.

Analitika procesa

Kompletan uvid u proces i njegove rezultate po svim elementima definisanim u samom procesu kao što su brendovi, modeli, komercijalisti, kupci, motori ...